Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wit am wszystkich właśnie minoł rok od chwili złożenia wniosku startowałem z numerem 27744 w ciągu roku ubyło 21638 numerków pozostało tylko 6106 więc wyjazd coraz bliżej pozdrawiam
Przy numerze 5784 mam informację w przeglądarce skierowań "oczekuje na wyznaczenie miejsca i terminu". Czyli niedługo będę miała przydział, oby wyjazd nie był wcześniej jak w maju. Pozdrawiam w Nowym Roku
Mnie natomiast interesuje laryngologia, czy ktoś w ostatnim czasie otrzymał skierowanie, przy jakim numerku i dokąd? Ja dzisiaj z numerem 1021 zamykam pierwszy tydzień nowego roku, pozdrawiam i liczę na info