Iwonicz Klimat 27.01.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2018 19:22
Oddział NFZ: Śląski

Re: Iwonicz Klimat 27.01.2019

Post autor: Kuracjuszka_08 »

Martinka pisze: 04 sty 2019 12:10 Kuracjuszko, ja byłam w klimacie w zimie. Jest tam hotel i sanatorium. :)
Nocowałam w hotelu z rodziną i jako pierwsza ustawiłam się w kolejkę o przydział
zabiegów. Słabe one były, ale zawsze to jakieś nowe doświadczenie :lol: :?:
Tak na prawdę to ja już nie chcę w to miejsce, w ogóle do Iwonicza :roll: :roll:
Nie lubię chodzić po górkach i dolinkach i nie interesują mnie
zabytki typu kurhany, czy stare studnie. :oops:
Ale jeżeli komuś taki klimat się podoba, to będzie zadowolony z pobytu w Klimacie :kwiat:
Pozdrawiam. :)
Dziękuje Martinko za opinie , wiadomo że nie każdy lubi góry i różne takie stare zabytki . Ja pierwszy raz jadę zimą wiec trzeba wszystkiego spróbować i to przeżyć akurat teraz tak wyszło że w marcu kończy mi się świadczenie rehabilitacyjne i musiałam się zmieścić w tym terminie . Ale nie zrazam sie tym i mam nadzieję że dam radę . 😊😊😊 pozdrawiam
tom73
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2019 08:28

Post autor: tom73 »

Ja tez jade samochodem...ale mialem zamiar wyjechac pozniej...okolo 9 .nie wiem jeszcze zastanowie sie...jak to rozegrac..skoro lekarz bedzie dopiero w poniedzialek...to miejsca chyba nie braknie...
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No to przygotuj się na platny parking 150 zł . Ja mam zamiar korzystać z parkingu ogólno dostępnego w centrum Iwonicza jakieś 5 minut na nogach od klimatu A miejsca napewno nie braknie dla Ciebie .😊
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Kuracjuszko dasz radę, szczególnie, jak spotka Ciebie niespodzianka-
np. facet w slipkach na twoim balkonie tarzający się w śniegu :lol: :lol:
Albo , kiedy otrzymasz numerek do pokoju i na wejście przywita Cię też facet w slipkach - inny
bo portierka nie przekazała koleżance, że przyjechał ktoś do hotelu i dostał tam nocleg :?: ? :o :shock: :shock:
Różnie w życiu bywa :lol: :lol: :oops:
Jak wyjdziesz z Klimatu, to na lewo masz Krakowiaka - tańce :!: :!:
A dalej idziesz do auli GOK, występy, ale latem, My w zimie robiliśmy tam sobie grilla :x .
Iwonicz, już byłaś a ja miałam skierowanie do Wisły, odmówiłam i jad e po raz 3 do Nałęczowa.
Godzinę drogi od domu a nie 4 godz. :roll:
Pozdrawiam i miłego pobytu. :kwiat:
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No ,no takich atrakcji to się nie spodziewałam hihi . Zapowiada się dość ciekawe 😁😜 iwonicz znam bo bylam maj -czerwiec w Wiśle to wiem gdzie się wybrać , a krakowiak mi akurat nie odpowiada wolalam gloriete . Trzeba będzie coś wymyślić zeby zabić nudę 😁😊 to fajnie że masz bliżej ja to jednak 4 godziny jazdy .Pozdrawiam i tobie również Martinko życzę milego pobytu i udanej rehabilitacji w Nałęczowie 😊 :kwiat:
tom73
Kuracjusz
Kuracjusz

To chetnie tez tam zostawie swoj samochod...a podpowiesz mi gdzie go szukac...ten parking..ulica..czy obok czego on jest...jakas wskazowka...
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Przy głównej ulicy kolo mostu i pizzerii . Zreszta i tak najpierw trzeba będzie pojechać do klimatu zostawić bagaże a potem odrowadzic autko na parking .
tom73
Kuracjusz
Kuracjusz

Ok.bardzo dziekuje za inforamacje...czyli widzimy sie 27 stycznia na miejscu..?pozdrawiam
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Proszę bardzo ,😊 do zobaczenia 27 . Pozdrawiam. Ilona 😊
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Udanego pobytu Kuracjuszko :kwiat:
Poproś pokój po prawej stronie korytarza od wejścia ze schodów - widok na skwer, te pokoje po lewej mają widok na las.. ;)
Dzięki za pozdrowienia. :)
ODPOWIEDZ