Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium. Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Gosiu co Tobie się stało skarpetki na buty mogłaś założyć, chyba że co innego Ci się przytrafiło.Zdrowiej ...zdrowiej, a mleczko i drozdzoweczki ja jutro dostarcze do Bagatelki, zdrowie najważniejsze Ja jutro ruszam na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy ....boję się
Powodzenia i nie daj się, twardo negocjuj warunki bo jak Cię nie przyjmie to Mu firma padnie .
Gosiu wracaj do zdrówka i nie przejmuj się drożdżówkami najwyżej będą rogaliki
Cygano nie martwiaj się. Przez dwa miesiące byłam na 8 rozmowach. Tylko bo c.v.wysłałam chyba ze 100...jeżeli tylko masz pracę to już połowa stresu mniej. Jeżeli uda się przeżyć chwilę z jednej pensji kolejne 30 mniej. A jeżeli chcesz tylko dorobić to już luz. Będzie dobrze.
Dobranoc wszystkim. Jutro pomogę Cyganie przyniosę chałkę z miodem.
Cześć Mieszkańcy, spotkałem Marianka po drodze po drożdżówki to poszliśmy razem, przynajmniej wszystkie przyszły w siatce a nie w Mariankowym brzuszku . Dzisiaj bez mleczka bo śpieszę się na zabiegi, wypijcie kawkę za moje zdrowie . Lekki mrozik, jeszcze niech tylko słoneczko wyjdzie i będzie ładnie. Miłego dnia i powodzenia na rozmówkach .
Witajcie ranne ptaszki
chciałam biec do sklepu a tu masz ....
dzięki za wszystkie pyszności, niech moc będzie ze mną......
Dziękuję kochani za słowa otuchy Oby ..... Gosia niech zdrowieje
Miłego Dnia wszystkim życzę
Gosi zdrówka , Wszystkim zdrówka , kawkę za zdrowie nas wszystkich piję , tak z rana coś mocniejszego nie wypada
Dzięki za pyszną chałeczkę i drożdżówki