Agat Cieplice

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
margo999
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 sie 2013 12:19
Staż sanatoryjny: 3

Agat Cieplice

Post autor: margo999 »

Polecam każdemu Kto chce odpocząć zrobić coś dla swojego zdrowia.Pokoje odnowione. Jest radio, sztućce, szklanki ,talerzyki.Można wykupić tv. Każdy pokój ma BALKON . Dla mnie osobiście ważne,że był internet, co prawda na korytarzu łapało się sygnał ale ja akurat miałam pokój na 2-gim piętrze naprzeciw tak zwanej świetlicy i bez problemu mogłam się rozłożyć z papierami przy stole. Jedzonko było dobre,ale dla mężczyzn mogło być mało.Baza zabiegowa na miejscu solidna i kompetentna. Polecam galwano-borowinę- super.Brakowało mi basenu. Dwa kroki jest do ogromnego, bardzo zadbanego parku.Jeśli ktoś lubi mniejsze górki i spacery z" kijami" to jest co zwiedzić i zobaczyć. Teren przepiękny. Pobyt w sanatorium Agat był najlepszym pod względem organizacji przyjęć pacjentów,Bazy zabiegowej ,miłej i profesjonalnej obsługi rehabilitantek, pielęgniarskiej, lekarskiej( pierwszy raz się spotkałam, żeby lekarz porozmawiał i wytłumaczył dlaczego te ,a nie inne zabiegi), kelnerskiej.Panie sprzątające ( zawsze uśmiechnięte) na życzenie zmieniały ręczniki i pościele. Jednym słowem POLECAM. Jak ktoś narzeka to nich jedzie do Połczyna-Borkowo w nagrodę.
Halipka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 paź 2013 10:25

Re: Agat Cieplice

Post autor: Halipka »

Zgadzam się z tą opinią, pragnę jeszcze podkreślić ogromną rolę Pana od organizacji wycieczek. Czas tak zapełniony, że 3 tygodnie zleciały prędziutko. Wróciłabym tam jeszcze kiedyś z przyjemnością.
Tomasz 2305
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2014 17:09
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 19

Post autor: Tomasz 2305 »

Witam, proszę o podanie jak wygląda przykładowy dzień kuracjusza w "Agat".
Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Tomasz fajne pytanko ;) :kwiat: :lol: Sniadanko ,zabiegi z karty zabiegów ,obiadek ,kolacja i czas wolny ;)
Chyba że nie zrozumiałam pytania? :shock: :lol:
Pozdrawiam :kwiat:
Byłam w Agacie ,niezły obiekt :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: darek »

kruszynka pisze:Witaj Tomasz fajne pytanko ;) :kwiat: :lol: Sniadanko ,zabiegi z karty zabiegów ,obiadek ,kolacja i czas wolny ;)
Chyba że nie zrozumiałam pytania? :shock: :lol:
Pozdrawiam :kwiat:
Byłam w Agacie ,niezły obiekt :)
Droga Kruszynko
W Twej odpowiedzi widze kilka nieścisłości lub i tez luk!!
Śniadanko -ok
Zabiegi -ok
Obiadek-ok
A co między Obiadkiem a Kolacją ?????????
wszak do zagospodarowania jest prawie 5 godz !!!!!
Kolacja -ok
i znowu LUKA do sniadania do godz 8,00 czyli 14 godz
Bardzo prosze o Odpowiedź dla Naszego kolegi Tomasza
Pozdrawiam Kruszynko :kwiat:
forumowicz

Witaj Dareczku :serce: :serce: Co pomiędzy? ;) :lol: :lol:
Dareczku.............. :oops: :oops: hm...jak by tutaj powiedzieć ...hm :o :lol: :lol:
Miłego wieczorka :serce: :lol:
forumowicz

Hm już sobie przypomniałam co pomiędzy.....
[ obrazek zewnętrzny ]

coś jeszcze Dareczku? :lol:
forumowicz

No tak ,piękny kolor tego wolnego czasu ;) ,a może być też [ obrazek zewnętrzny ] chociaż ja osobiście nie jestem zwolennikiem :lol: :lol:
forumowicz

Smuga ja też nie, wole spacer w miłym gronie potem kawiarenki ;) :D
A gdzież to panowie się podziali? :roll: :lol: :lol:
forumowicz

Hi,hi albo na to czerwone poszli albo na TV,,,,, :lol: :lol: Plusik niestety później :( :(
ODPOWIEDZ