Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
W ramach prewencji rentowej ZUS otrzymałam skierowanie do sanatorium 23 Wojskowe Sanatorium pawilon II.
Mieszkam w Siemianowicach Śląskich i poszukuje osób, które jadą tego samego dnia rano do Lądka Zdrój.Turnus rozpoczynam od 12.09.2013.
Witam. Ja również mam skierowanie do sanatorium w Lądku Zdroju w terminie od 12.09.13, jadę z Rudy Śląskiej,może byśmy się jakoś zgadały, a czym ty będziesz jechać. Czekam na informację. Pozdrawiam
Witam !
Dzięki za odpowiedz !
Do Lądka bardzo fatalny jest dojazd co najmniej dwie przesiadki w Wrocławiu i potem w Kłodzku.
Planuje wyjechać jak najwcześniej z Katowic aby być tam o godz. 12 na miejscu.
Witam. Jest bezpośrednie połączenie do Lądka Zdrój z Opola...,tylko że odjazd wcześnie rano o 3.05. Do Lądka przyjeżdża na 5.45. To autobus relacji Warszawa - Lądek Zdrój.
Czyli najkorzystniejsze połączenie, żeby dojechać rano do Lądka to; PKS z Katowic do Opola ( relacja Przemyśl - Jelenia Góra ) odjazd 0.45 z Katowic. Do Opola dojeżdża na 2.20 i przesiadka na Warszawa - Lądek..,z Opola 3.05 i o 5.45 na miejscu w Lądku.
Witam! Ja proponuję PKS z Katowic do Kłodzka (relacja Kielce - Kudowa Zdrój) . Z Katowic 10:20 a w Kłodzku ok.15:00 i dalej do Lądka specjalnym busikiem dla kuracjuszy. Ok. godz. 16:00 jesteście na miejscu pod samym pawilonem. Można jechać dzień wcześniej za dodatkowa opłatą 45 zł.