Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bożenko, wycieczki są organizowane nie tylko weekendowo, ale te krótsze również popołudniowo.
Zazwyczaj na tablicy ogłoszeń jest "repertuar" wycieczek na dany turnus sanatoryjny. Często też
przedstawiciele biura turystycznego sami zapraszają na wyjazdy, zazwyczaj w porze obiadu na stołówce.
Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć. Dziękuję
Jadę pierwszy raz i nie wiem jak to wygląda w Sanatoriach. Jak to organizacyjnie wygląda. Teraz już jestem mądrzejsza
Uwielbiam zdjęcia robione przez Ciebie. Umiesz uchwycić w zwykłych z pozoru krajobrazach ich piękno. Mistrzostwo przy zdjęciach z długim czasem naświetlania. Dziękuję.
Robienie czasówek jest o tyle łatwe jeśli się nosi ze sobą statyw, nie jest to wygodne i często żałuję że zaoszczędzilem sobie tej niewygody Dzięki za sympatyczne wpisy