Duszniki Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
te11
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2013 19:07

Duszniki Zdrój

Post autor: te11 »

Wczoraj wróciłam z Dusznik . Byłam w sanatorium Jan Kazimierz A. Organizacja przyjęć fatalna. 5 godzin czekałam na schodach na klucz do pokoju. Panie w recepcji ładne, młode, ale mające kłopot z organizacją pracy. Na skierowaniu było napisane, ze przyjęcia będą od 14 jednak nie miałam połączenia by o tej porze przyjechać. Byłam po operacji i dostałam pokój na poddaszu, gdzie nie dochodzi winda. Pokój 4-osobowy. Później okazało się, ze w innych ośrodkach było o wiele gorzej.Jednak uważam pobyt w tym sanatorium za bardzo udany. Wspaniałe towarzystwo, miłe panie na zabiegach, cudowna pani doktor. Basen na miejscu. Niedaleko "Parkowa", gdzie można potańczyć. Miałam to szczęście, ze dopisała nam pogoda i doborowe towarzystwo, od którego właściwie bardzo dużo zależy. Życzę wszystkim takiego pobytu jak ja miałam.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Duszniki Zdrój

Post autor: ewiko »

Bardzo miło wspominam zarówno to sanatorium jak i Duszniki. Wszystko było super ( oprócz wyżywienia ). Pokój miałam 2-osobowy . Zabiegi super, kadra wspaniała a okolica o tej porze roku przepiękna...... byłam na przełomie września i października. Inne sanatoria w Dusznikach podobno na znacznie gorszym poziomie.
ewcia03
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 17:53

Re: Duszniki Zdrój

Post autor: ewcia03 »

no to byłyśmy w tym samym pokoju ,plusem spokój i duża łazienka. :) ogólnie pobyt fajny polecam super zabiegi i cudowna okolica :)
ODPOWIEDZ