Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Waldeklat45 pisze: 15 sty 2019 19:29
czemu to napisałaś cytując akurat mnie
lubimy się z Felice przekomarzać i tyle
to Jej słowa kierowane do mnie
Post autor: Felice » 14 sty 2019 20:18
Waldek uśmiechnij się trochę...wszystko za serio bierzesz. To była tylko taka przekora.
Nadal mówię ,że lubię jak jest miło
Miriam , wrzuć na luz i jazda do przodu wszyscy się tutaj lubimy i szanujemy wystarczy poczytać wpisy w innych tematach
piszesz - o spojrzeniu w lustro sugerujesz , ze jestem nieogolony
Ja nie mogę..... Następny... zacytowałam Ciebie przyznając ci rację
Ostatnio zmieniony 15 sty 2019 20:29 przez Miriam, łącznie zmieniany 1 raz.
Waldeklat45 pisze: 15 sty 2019 19:29
czemu to napisałaś cytując akurat mnie
lubimy się z Felice przekomarzać i tyle
to Jej słowa kierowane do mnie
Post autor: Felice » 14 sty 2019 20:18
Waldek uśmiechnij się trochę...wszystko za serio bierzesz. To była tylko taka przekora.
Nadal mówię ,że lubię jak jest miło
Miriam , wrzuć na luz i jazda do przodu wszyscy się tutaj lubimy i szanujemy wystarczy poczytać wpisy w innych tematach
piszesz - o spojrzeniu w lustro sugerujesz , ze jestem nieogolony
Ja nie mogę..... Następny... zacytowałam Ciebie przyznając ci rację
Waldeklat45 pisze: 15 sty 2019 14:08
a tobie jak zwykle coś nie pasuje czemu szczere , miłe wpisy w kierunku innych osób nazywasz hipokryzją
nie sądz swoją miarką wszystkich - hipokryto,
A ja bardzo lubię Waldka i bardzo wysoko cenię jego twórczość na Forum
No i mamy kolejny temat zamknięty przez moderatora
Ludzie co się z wami dzieje.......moderator ma pełne ręce roboty
Tylko błaaaagam szanowny panie moderatorze nie zamykaj mojego tematu będziemy grzeczni.......chyba
Bibi jak jesteś zadowolona i będzie się Tobie teraz dobrze spało ?pewnie tak a mnie to lotto
Zawsze można i ten post zgłosić nooooo .Wy tutaj co niektórzy macie same przyjemności ze zgłoszeń postów .
O to taka nawiść miłość nie znosząca obrony od zaatakowanego .
Kuracjusz54
Miriam pisze: 15 sty 2019 21:54
No i mamy kolejny temat zamknięty przez moderatora
Ludzie co się z wami dzieje.......moderator ma pełne ręce roboty
Tylko błaaaagam szanowny panie moderatorze nie zamykaj mojego tematu będziemy grzeczni.......chyba
Kuracjusz przybliż „ wy tutaj co niektórzy”...
Miriam lubię Ciebie
Powiedzcie mi co jest złego w tym,że ktoś chce podzielić się tym,że kogoś lubi? Albo coś ze mną nie tak,albo ten świat zwariował...