Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Niewielu miła kuracjuszko osób to jest na naszych postach,a te wszystkie tłumy kuracjuszy to dopiero będą się integrować już w samym Iwoniczu Zdroju,my z kolei Ilono zaczęliśmy troszkę wczesniej,ale to chyba lepiej,czyż nie tak?
No pewnie że tak lepiej zobaczymy czy uda nam się gdzieś spotkać na tej kawie . Bo jak czytalam na obecnym turnusie co niektorzy jakoś nie moga się odnaleźć w tak wielkim Iwoniczu
Ja myślę,że tylko te osoby ,nie mogą się odnależć ,żeby móc się spotkać na kawie,które nie chcą.A powód to ten,że już mają swoje towarzystwo i ciężko jest z czegoś,bądż z kogoś zrezygnować.My na pewno się spotkamy i wspólną kawusię wypijemy,jestem tego pewien.Choć za pewnym siebie też niby nie można być,...ale ja jestem.
jacenty12 pisze: 15 sty 2019 21:58
Ja myślę,że tylko te osoby ,nie mogą się odnależć ,żeby móc się spotkać na kawie,które nie chcą.A powód to ten,że już mają swoje towarzystwo i ciężko jest z czegoś,bądż z kogoś zrezygnować.My na pewno się spotkamy i wspólną kawusię wypijemy,jestem tego pewien.Choć za pewnym siebie też niby nie można być,...ale ja jestem.
Trzeba być czasami pewnym siebie i nam się napewno uda chociaż ja przyjadę 4 dni po tobie i.może już będziesz mial swoje towarzystwo ale na kawkę z Ilonką to myślę ze znajdziesz chwilunie