Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłem z ZUS-u na rehabilitacji w Osieczku w turnusie od 24.07 i dziwę się że ZUS podpisał z tym ośrodkiem umowę.Ośrodek położony jest wśród samych sadów i w obecnej porze to opryski drzew dają się we znaki.Sam budynek jest nowy i ładnie wyposażone pokoje 1 i 2 osobowe.Jeżeli chodzi o zabiegi to baza zabiegowa jest słaba bo ja w swojej przychodni tam gdzie mieszkam mam lepszą.Rehabilitanci młodzi czyli doświadczenia można powiedzieć żadnego.Jedzenie - takie sobie,myślałem że po turnusie od jedzenia sałaty to zmienię się w królika.Posiłki podawane są przez sprzątaczki które wcześniej robią porządki w pokojach i nawet nie zmieniają do tej czynności swojej odzieży.Za telewizor trzeba zapłacić 100PLN a i za miejsce parkingowe na terenie też trzeba zapłacić 150PLN. Nie spotkałem się jeszcze z takim ośrodkiem gdzie trzeba za wszystko płacić a byłem już w kilku.Po za tym na parkingu brak jest miejsc dla osób niepełnosprawnych a przecież takie tam jadą.Do najbliższego sklepu jest prawie 1km,a kawiarnia na terenie ośrodka jest otwarta od 18 do 22 i można tam nabyć tylko napoje wyskokowe.Zdziwiła mnie taka sprawa że podczas kontroli sanepidu zniknęły z tablic ogłoszeniowych kartki z otwarciem kawiarni,i tu przychodzą różne domysły.Brońcie się przed przyjazdem do tego ośrodka o nazwie Concordiasalus w Osieczku.Pobyt tam to szok dla kuracjusza i pewnie stąd spora grupa ludzi miała problemy z ciśnieniem.Radziłbym szefostwu ZUS częstsze kontrole bo z Warszawy jest nie daleko.A i jeszcze jedno bardzo nie miła jest pani psycholog od zajęć z relaksu muzycznego.Pozdrawiam wszystkich odbywających turnus od 24.07