Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
beab pisze: 16 sty 2019 14:36
Hej...hej.... pędzimy..to dobrze. nie narzekajmy tylko czekajmy na wymarzone miejsca A jak to będzie ..kto to wie u mnie 19685 będzie lato czy nie??
Przy obecnym tempie prognozuję dla siebie wiosnę a Ty jesteś za mną tylko kilka tygodni.
Może trzeba włożyć kijek między szprychy ?
Wiem, że nie. ma łatwo
wspomniałam tej Pani coś o miesiącach letnich, ale tylko wspomniałam. A miałam propozycję poszpitalnego pod koniec stycznia, czyli już
Zdziwienie moje takie było, jak zobaczyłam numer
Pomna wszystkiego zaanonsowałam siebie w 2020 r Pozdrawiam
Wow Martinko szkoda że tak wyszło ale może jednak kolejne pismo pomoże wiec spróbowac nie zaszkodzi tymczasem jedziesz 19 lutego to juz niedługo pozdrawiam
Wszystkim w kolejce szybkiego lub nieszybkiego w zależnosci od oczekiwań spadania numerków pozdrawiam
A ja mam przydział do Wieńca na 2.03.2019.r. Weryfikację dostałem po 2 tygodniach od złożenia wniosku a skierowanie po roku oczekiwania w grudniu na 3 miesiące przed wyjazdem. To co czytam na forum to nie mieści mi się w głowie o tym co wyprawiają inne oddziały NFZ. Ja w pomorskim nigdy nie czekałem dłużej jak 20 miesięcy. Teraz wychodzi mi od poprzedniego wyjazdu do obecnego w marcu 18 miesięcy.