Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja dzisiaj również rozpoczynam oczekiwanie z numerem 27660. Składałem wniosek na górne drogi oddechowe J32 a w przeglądarce mam wpis choroby kardiologiczne i nadciśnienie (KARDIOLOGIA) i nie wiem co o tym sądzić. Pozdrawiam.
To jest szansa, że pojedziemy razem. W przeglądarce masz to samo co na papierze który ci przysłali. Kardio czeka krócej niż np. na kręgosłup ale możesz się dowiedzieć o co chodzi. Może lekarz wpisał ci jako pierwszą chorobę serduszko?
Osobiście nie zawracał bym sobie tym głowy bo ważne jakie zabiegi zaordynuje ci doktorek na miejscu. Balneolog raczej sie nie myli ale decyzja należy do ciebie. Jak masz niedaleko to lepiej podejść i pogadać na miejscu, najwyżej poprosisz aby nic nie robili w tej sprawie.
Chmurka07 pisze: 18 sty 2019 22:00
Nie zapominajcie że ja tu jeszcze razem czekam i jest mi tez oo drodze . Kierunek północ mi pasuje.
Ale ty masz chyba kręgosłup jak dobrze pamiętam i poza tym masz wcześniejszy numerek. Pamiętsz jak było z nami w ubiegłym roku, mieliśmy podobne numerki a ja pojechałem 4 miechy wcześniej.
jan19557 pisze: 18 sty 2019 22:10
Osobiście nie zawracał bym sobie tym głowy bo ważne jakie zabiegi zaordynuje ci doktorek na miejscu. Balneolog raczej sie nie myli ale decyzja należy do ciebie. Jak masz niedaleko to lepiej podejść i pogadać na miejscu, najwyżej poprosisz aby nic nie robili w tej sprawie.
Jutro porównam sanatoria na laryngologię i kardiologię i wtedy zdecyduję czy się odwołać
witam wszystkich i chciałbym sie wtrącić ,o jakim wy mówicie pogadaniu i z kim w nfz ,owszem pójść mozesz nikt Cie nie wygoni i wysłucha też ale nic pozatym oni to maja gdzies , chyba że pójdziesz do kierowniczki to bardziej Cie wysłucha i ewentualnie każe napisać papierek o odwołanie lub cos innego i tyle Ci ulży nic więcej no chyba że masz znajomości to co innego nie było tematu .kiedyś maiłem znajome panie to wszystko można było nie było problemu a teraz poprzychodziły młodsze ważne damy to sobie możesz pomażyc o czymkolwiek pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich