Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
a jeszcze jedno słyszałem że telefonicznie można więcej załatwic niż osobiście panienki nie są zdeprymowani nagrywaniem ,ale wez tam sie dodzwon to juz inna bajka mówie o nfz
jeszcze dla jana ja mam juz numerek 24000 tys i chciałbym choc raz pojechac do tego słynnego ciechocinka a nie tylko iwonicz rymanów nałęczów apropo nałęczów,... odmówiłem w tamtym roku i udało sie do rabki pojechac pozdrawiam
Po przeanalizowaniu oferty NFZ-tu na laryngologię (górne drogi oddechowe) i na kardiologię zdecydowanie większy wybór i ciekawsze miejscowości są na pierwsze schorzenie. W związku z tym od poniedziałku dzwonię załatwiam zmianę kwalifikacji profilu zgodnie z wnioskiem tj. laryngologia.Pozdrawiam.
Jan przejrzałem kilka stron o sanatoriach [link] tą i kilka innych gdzie są informacje o podpisanych kontraktach z NFZ, choćby Szczawnica czy Krynica. I co ważne nad morzem jest trzykrotnie więcej ośrodków na górne drogi oddechowe niż kardiologię.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2019 13:54 przez moderator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód:usunięto link
Witam i pytam przy jakim numerze dostaliście informację o terminie i miejscu wyjazdu. Jaki miesiąc jest aktualnie przydzielany? Pozdrawiam i dobrego tygodnia dla oczekujących.