Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Basiu. Ja byłam w marcu 2018 w Długopolu ale byłam w Mieszku. Z tego co wiem Dąbrówka była najładniejsza z wszystkich trzech uzdrowisk w Dlugopolu:) myślę że trafiłaś najlepiej. Udanego pobytu
Pozdrawiam
Witaj Basiu. Będę w Dąbrowce -ale od 3 marca. Jestem bardzo ciekawa jak tam jest,zwłaszcza że jadę po raz pierwszy do sanatorium, . Proszę podziel się opinią z Twojego pobytu. Życzę Ci zdrowia i pozdrawiam. Dana
Danabogusia pisze: 19 sty 2019 19:38
Witaj Basiu. Będę w Dąbrowce -ale od 3 marca. Jestem bardzo ciekawa jak tam jest,zwłaszcza że jadę po raz pierwszy do sanatorium, . Proszę podziel się opinią z Twojego pobytu. Życzę Ci zdrowia i pozdrawiam. Dana
Dziękuję. Oczywiście podzielę się opinią i odpowiem na wszelkie pytania
Pozdrawiam
Ulii pisze: 10 sty 2019 23:23
Witaj Basiu. Ja byłam w marcu 2018 w Długopolu ale byłam w Mieszku. Z tego co wiem Dąbrówka była najładniejsza z wszystkich trzech uzdrowisk w Dlugopolu:) myślę że trafiłaś najlepiej. Udanego pobytu
Pozdrawiam
Napisz proszę jakieś dobre rady. Co warto zobaczyć e okolicy, gdzie warto pójść na kawę, zakupy itp.? Czy w Długopolu na pkp jest kasa biletowa?
Pozdrawiam
Witam, Dąbrówka -ładny obiekt( chyba najładniejszy w Długopolu)na górce ,bardzo blisko do restauracji,bliziutko do sklepików,do stacji PKP daleko-bez kasy biletowej,kawa w starym kościele.