23 08 SENATORIUM MUSZYNA

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
dzidek60
Na forum od: 25 sie 2013 17:20
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

23 08 SENATORIUM MUSZYNA

Post autor: dzidek60 »

Wrocilem 23 08 z Muszyny senatorium Muszyna moje spostrzezenia na goraco bardzo slabe zabiegi dla nfz jedzenie w miare dobre ale co najwazniejsze pokoj. Stanowczo odradzam pokoj na 5 pietrze numer 525. Mnostwo pajakow chodza wszedzie po calym pokoju a w nocy nawet po glowie nie mozna otworzyc ani okna ani drzwi na balkon. Na balkonie pajeczyny jak w starym zamku a co za tym idzie i pajaki. Pani ktora sprzata na moja uwage o pajeczynach nic nie powiedziala tylko sie zabrala i poszla dalej.i jeszcze jedna przestroga dla palacych sprzataczka nawet w koszu na smieci szuka niedopalkow by potem doniesc do kierowniczki a to kaze sobie placic 300 zl za palenie . Nie wolno nawet na balkonie co w Koronie obok na balkonach pala. Miasteczko bardzo ladne polecam acz kolwiek senatorium odradzam .dzidek 60 :
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Sanatorium Muszyna

Post autor: wikul »

Dwadzieścia lat temu byłem w tym sanatorium i bardzo byłem zadowolony z tego pobytu. Nosiło ono wówczas nazwę "Żerań"
i była pewnie własnością FSO w Warszawie. Szczególnie utkwiło mi w pamieci bardzo dobre jedzenie i możliwość wybierania.
To wspaniale miejsce do rehabilitacji i wypoczynku. Nieco wyzej znajdowało sie Sanatorium Ursus. Po obu tych firmach pozostały tylko wspomnienia.
ODPOWIEDZ