Czego tak twierdzę? po lekturze w tematach .Ta sama pisownia w tych samych miejscach znaki interpunkcyjne te same zwroty ,bużki więcej nie zdradzę powęszę poczytam
Kuracjusz54

Hanyshanys pisze: 21 sty 2019 20:23 heh, był czas ze na innych forach tematycznych (nie związanych ze zdrowiem czy sanatoriami) była moda na posiadanie kilku kont,nicków.
Ba, mało tego pamiętam że nie raz i nie dwa że sie prowadziło dyskusje sam ze sobą, przyznaję bez bicia ze też taki byłem hue hue.
klikało sie samemu na kilka nicków jednocześnie tropiąc innych i piętnując publicznie przyłapanych.
A potem wyrosłem z internetowych pieluch. Dziś Hanys to Hanys i innych nie ma.
Ale zauważam że są ciągle jeszcze ludzie w pieluchach którzy sie w to bawią.Niedorośli choć metryka pokazuje inaczej..
Nie wiem jak tutaj ale sporo for,portali ma obostrzenia przeciwko takim "dzieciakom" chroniąc sie przed tym umieszczaniem punktu w regulaminie że jeden IP jeden nick, wielonickowość to stały ban,ukrywanie sie za serwerami proxy czy stosowanie VPN powoduje że nie aktywuje sie w ogóle konta przy rejestracji. To utrudnia ale zawsze sie znajdzie sie dzieciuch który bedzie sie starał obejsć i posiadać więcej kont.