Miłe słowa o ludziach z naszego forum

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Miłe słowa o ludziach z naszego forum

Post autor: forumowicz »

Miriam, ja z szacunku do Ciebie, bez komentarza. A jeżeli ktoś Cię szanuje, to po prostu Pozwól mu na to.
Po co ta ironia? Frustracja?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,bardzo miłe jest to że tak jak w temacie są tu bardzo miłe słowa,zdania o forumowiczach :shock: nigdy nie chciałem wystawiać nikomu żadnej laurki-kogo lubię to tu widać a z kim nie jest mi po drodze to z nim nie idę,zawsze wyrażałem się jasno i dość dosadnie nie owijając w bawełnę,jestem na forum już dość długo-czasami wydaje mi się że za długo-ale jak już wielokrotnie powtarzałem mam tu swoich dobrych znajomych-tych wirtualnych i w realu i choć czasami zdarzają się niezbyt ciekawe sytuacje to ciągle tu wracam-nie wiem może z sentymentu,może z innych powodów,ale tak jest,nie chciałbym aby kolejny temat stał się jak inne wymądrzaniem się i eskalowania nieprzyjaznej atmosfery-masz coś miłego do napisania na temat innego forumowicza-to pisz,jeżeli chcesz komuś dokopać to na boisku albo na ringu,albo po prostu.....zamknij dziób :roll: dotyczy to wszystkich bez wyjątku,Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2018 15:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Miriam »

Panie moderatorze .....myślę że to już czas zamknąć ten temat. Nie wyszło, nie udało się. Widzę że bardziej sprawdzają się tematy o niechęci i niesympatii. Zamknijmy ten temat zanim zniży się właśnie do tego poziomu. Uczestnikom piszącym na temat baaardzo dziękuję, bardzo mi miło :mrgreen:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

No okazuje się,a szkoda,że napisanie po prostu fajnie mi się z tobą gada jest takie trudne.
Dlaczego od razu mowa o wystawianiu laurki? Może jednak czasami warto powiedzieć,że jest miło. Boimy się wyrażania fajnych słów,a tniemy jak brzytwą pogardą,krytyką często wprost lub zaowalowaną ironią... Bardzo żal...
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Lepiej nie można było tego ująć Felice ;) taka prawda
Gość

Post autor: Gość »

Felicje i Miriam, popieram Was w całej rozciągłości 👌👏
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ysy1...jesteś nowy na forum i fajnie się z Tobą rozmawia. Miło że jesteś tutaj.😁
Gość

Post autor: Gość »

Felice, miło mi słyszeć że jestem lubiany🤗. Co do tego że jestem "młody" na forum to prawda i masz rację. Akurat to forum obserwuję od samego początku. Najpierw było miło i dobrze się zapowiadało. Czytałem posty ale nie wypowiadałem się bo raczej nikogo bliżej nie znałem, więc ograniczyłem się tylko do obserwacji. A po chwili zrobiło się nie przyjemnie i kłutliwie bo komuś nie pasiło że ktoś coś komuś a jemu nie. Ludzie, jesteśmy dorośli A takie szczenięce zachowania w maszym wieku aczej nie przystoją. Dlatego właśnie poparłem Twój post bo w 100% masz w/g mnie rację. Serdecznie Ciebie pozdrawiam i wszystkich forumowiczów.😉🤗
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Miło się zrobiło A tu niedługo temat zostanie zamknięty :)
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

To jeszcze skorzystam z tej okazji aby wszystkich poinformować, że bardzo lubię Waldka... :lol:
ODPOWIEDZ