Zwykła dziewczyna . . .

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Zwykła dziewczyna . . .

Post autor: forumowicz »

Witaj Tesiu , rzeczywiście dawno Cię nie było

co prawda my się nie znamy , jedynie forumowo ale witaj :)

w temacie nie zabiorę głosu ,

pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Dziękuję za powitanie, to także bardzo miłe :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Serdecznie Tesiu :kwiat: po tak długiej nieobecności,Buziolki :kwiat: to przykre o czym piszesz ale w życiu jak to w życiu-coś daje i czujemy się Szczęśliwi by za chwilę to zabrać-niestety :( może jednak warto o to szczęście powalczyć a jednocześnie zachowując pewną dozę ostrożności-mam nadzieję że wszystko jednak się wyklaruje i Twój partner dorośnie do takiego związku-czego Ci Serdecznie Życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Dzia_dek »

I ja pozwolę sobie na powitanie. :) Teśka :kwiat: wieki Ciebie tu nie było.
Jeśli chodzi o Twoje pytanie z poprzedniej strony, to posłużę się pewnym cytatem:
Jeśli coś kochasz to puść to wolno. :shock:
Kiedy do Ciebie wróci. Jest Twoje. :D
Jeśli nie, nigdy Twoje nie było. :(
Antoine de Saint-Exupéry - "Mały Książę"
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

andrzej1955 pisze: 22 sty 2019 20:41 Witam Serdecznie Tesiu :kwiat: po tak długiej nieobecności,Buziolki :kwiat:

Dziękuję Andrzejku za słowa wsparcia :) Te, tu na forum i te... sam wiesz ;)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzia_dek pisze: 22 sty 2019 20:50 I ja pozwolę sobie na powitanie. :) Teśka :kwiat: wieki Ciebie tu nie było.

Witam Cię serdecznie :) Będę na pewno ostrożna w swoich uczuciach. Boję się jedynie, że swoją niepewnością sama w sobie te uczucia zabiję...
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Witaj Teśka .Być może mnie nie kojarzysz z forum bo mało miałyśmy z sobą do czynienia . W sumie to możesz powiedzieć wypchaj się babo ze swoimi radami, ale jakoś paluchy mnie świerzbią i muszę to napisać .Stara cioteczka mojego męża dała mojej córce radę przed ślubem "nie patrz na jego zalety ,ty patrz na wady .Przemyśl czy z jego wadami dasz radę przeżyć całe życie i pamiętaj, że one z wiekiem robią się coraz gorsze". To po pierwsze .Po drugie widać Twój rycerz nie do końca dorósł do związku i w sumie to nie jest chyba tak istotne czy kiedykolwiek dorośnie .Ważne jest to czy Ty potrafisz z tym żyć ,czy potrafisz mu to wybaczyć .Jeżeli będziesz cały czas miała żal do niego o zaszłości to obojętnie czy dalej będzie Piotrusiem Panem czy dorośnie i tak mu będziesz to pamiętać i żal będzie ściskał Twoje serce.A za rok,za dwa, może za 10 pomyślisz, że zmarnowałaś tyle lat na bezwartościowy związek .Jeżeli jest tak wystaw mu walizkę za drzwi i powiedz sp******j dziadu.
Ps: Alem się rozpisała :o
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Dzia_dek »

teśka pisze:(...) Boję się jedynie, że swoją niepewnością sama w sobie te uczucia zabiję...
Wydaje mi się, że w związku dwojga ludzi o jakim piszesz, nie ma miejsca na niepewność, brak zaufania,
brak szczerości. To są podstawy. Więc może tak by było lepiej. Zabijając teraz pewnie będzie mniej bolało
niż za kilka lat. Piszesz, że takiego mężczyzny już nie spotkasz. A skąd Ty to wiesz? Życie potrafi napisać
nam czasem taki scenariusz,że człowiek lepszego by nie wymyślił.
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Cygana »

eluunia pisze: 07 sie 2013 17:59 .................a to o mnie .......Z dziew­czy­ny z moc­nym cha­rak­terkiem nie dającą sobą ma­nipu­lować przez ni­kogo, po zaurocze­niu ro­bi się zwykła naiw­nia­czka która uwie­rzy w każde je­go słowo. :serce: :serce: :serce:
Elunia pozyczam :!: jakże to do mnie pasuje :? :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Teśka witaj jaka znajdziesz tutaj bratnią duszę wśród płci pięknej to gratuluję ,oczywiście w swoim problemie :o
Kuracjusz54
ODPOWIEDZ