Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mechanik ja bym tego nie robił bo szpitalne trwa tydzień dłużej i dużo więcej zabiegów a to ma chyba znaczenie jeśli jesteś po operacji. Wybór należy do ciebie.
ja mam leczenie szpitalne chyba ze względu na zas. daw. krwi , bo w szpitalu to byłem raptem 4 dni [ wstawienie stena ] a leczenie z nfz trwa 21 dni , no oprócz tego mam niedawno jodowaną tarczycę i nadciśnienie . żona jest po zawale [ ale 4 lata temu ] nadciśnienie i najgorsze to rzs reumatyczna choroba , w szpitalu była zapalenie trzustki [ 7 dni ] i woreczek żółciowy [ 5 dni ]
mechanik pisze: 23 sty 2019 17:04
po podpowiedzi pana z nfz. zdecydowaliśmy , że złożę podanie o zamianę leczenia szpitalnego na uzdrowiskowe i dołączenie do żony
Czyli jak pisałam .... decyzja należy tylko do Was
Wielu z nas postąpiłoby , jak widać z wpisów , zupełnie inaczej , ale to my , a Wasz wyjazd , to Wasza decyzja