Lądek zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
yoanna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2011 19:10

Lądek zdrój

Post autor: yoanna »

Witam serdecznie.
Czy ktoś wrócił niedawno z domu zdrojowego w Lądku zdroju i może szczerze napisać parę słów o tym miejscu.
Czytałam na innych stronach nie za miłe teksty i trochę się boję tam jechać.Czy naprawę trzeba się tam naganiać po posiłki i za zabiegami??
proszę o opinię.
lilka2001
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2011 13:55
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Lądek zdrój

Post autor: lilka2001 »

Witaj Yoanna
Nie wiem o które sanatorium konkretnie Ci chodzi, ja byłam w Jubilacie. Stołówka była na miejscu, a jeśli chodzi o zabiegi to są w różnych budynkach. Nie ma mowy o żadnym bieganiu, wszędzie jest blisko, chodzi się na zabiegi spacerowym krokiem, a Ci którzy mają kłopoty z chodzeniem mają do dyspozycji busiki. Zabiegi są tak rozplanowane, że spokojnie zdążysz z zabiegu na zabieg. Lądek jest piękny, trochę zaniedbany rynek, ale jest mnóstwo miejsc do oglądania i zwiedzania są niezwykle urokliwe. Nic się nie bój, znajdż sobie ciekawe towarzystwo i wspólnie będziecie podziwiać uroki najpiękniejszych gór w Polsce. Ja wróciłam zachwycona Lądkiem i bardzo zadowolona z efektów leczenia, wybieram się tam znów w przyszłym roku. Serdecznie pozdrawiam i głowa do góry. Pozdrawiam Lilka.
yoanna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2011 19:10

Re: Lądek zdrój-DOM ZDROJOWY

Post autor: yoanna »

Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Coraz bardziej się przekonuję do wyjazdu :)
Życzę duuużo zdrowia i radości na cały nowy rok
ODPOWIEDZ