Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Edi1234; możesz za jakiś czas zadzwonić - ja dzwoniłam po 4 dniach, pani bardzo chętnie ze mną ustalała - do ZUS i ustalić miejsce i termin; ja tak zrobiłam, żeby w pracy mi z niczym nie kolidowało; w pierwszej kolejności wysyłają osoby na zwolnieniu lekarskim i zasiłku rehabilitacyjnym. Powodzenia.
Jeśli składa się wniosek samemu ,pracujemy to jest możliwość wybrania terminu i miejsca nawet zaraz po przyznaniu orzecznika(zarezerwować)idziemy do pokoju gdzie przydzielają i tam przedstawiamy sprawę . wszystko zależy od osób tam pracujących i ich empatii do nas. jadąc w urlopie nie każdy może go wziąć kiedy chce a rehabilitować się trzeba.
W łódzkim , szyfrowych zamków nie ma ale i wchodzić nie ma po co bo panie urzędniczki są zakodowane i jeden tekst słychać ...odpowiedz ok. 3 tygodni , decyduje W-wa , co jest oczywiście bajką .
Mam komisję 1 lutego w lubelskim ZUS-e. Jeżeli przejdę pomyślnie to spróbuję zajść do pań , lub zadzwonić będąc na miejscu i zarezerwować termin i ośrodek. Wcześniej mnie pani poinformowała o takiej możliwości. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Jak widać co oddział to inne podejście. W 2017 dostawało się 3 propozycje, a w tamtym roku już nie. Dowiadywałem się u źródła i od 2018 dostaje się decyzje listownie bez możliwości wyboru. Tak jest w małopolskim i śląskim.