Ziemowit w Jarnołtówku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Ziemowit w Jarnołtówku

Post autor: forumowicz »

Witam.

Drodzy kuracjusze, napiszcie pare słów na temat tego osrodka. Wybieram sie tam za 3 tygodnie...moze ktos sie podzieli wrażeniami? Będe bardzo wdzięczna. :serce:

Pozdrawiam i...czekam na wpisy.
forumowicz

Re: Ziemowit w Jarnołtówku

Evora... :D Poratuj wiedzą... :kwiat:
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Post autor: wikul »

Nie byłem ala jak nie boisz sie opinii krytycznych to zajrzyj na tripadvisor, Jarnoltówek Ziemowit - recenzja podróżników.
Pozdrawiam W.
forumowicz

wikul :D Właśnie dlatego,że wyczytałam wszystkie opinie na necie nt.Ziemowita w Jarnołtówku (te chwalace ośrodek jak i te negatywne) zwravcam sie do kuracjuszy o BIEŻAcą opinie...z neta sa z lat 2006-2012r. :( Dziękuję za ponmoc i odzew.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Jovanka :kwiat: trzy opinie na tripadvisor są z czerwca i lipca tego roku :(
forumowicz

ups...
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jovanka69 pisze:wikul :D Właśnie dlatego,że wyczytałam wszystkie opinie na necie nt.Ziemowita w Jarnołtówku (te chwalace ośrodek jak i te negatywne) zwravcam sie do kuracjuszy o BIEŻAcą opinie...z neta sa z lat 2006-2012r. :( Dziękuję za ponmoc i odzew.
O, przepraszam jest pięć opini z bieżacego roku i dwie z ubiegłego. Nie podsyłał bym koleżance jajeczka cokolwiek nieświeżego.
Pozdrawiam W.
forumowicz

Sa, z tego roku...fakt, ale poczytałam wszystko co w necie na temat Jarnołtówka piszą...ale jestem tu, na tym naszym sanatoryjnym forum :D I nadal czekam na opinie stąd ... bo po co jest ta stronka? Nieprawdaż? Poza tym nie ma info, gdzie mozna potańczyć, czy w osrodku sa 'potupajki", jakie dobre zabiegi....:) Jedni piszą,ze net bez problemu- inni narzekają,ze go nie ma..
Zatem piszcie, kto był.
Pozdrawiam.
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Masz rację, najlepiej tutaj. Ale jak nikt nie pisze to lepszy rydz niz nic.
Pozdrawiam W.
forumowicz

Witam, wczoraj wróciłam z jarnołtówka. Opinie te na tripadvisor, te negatywne sa wyssane z palca :evil: Jest tam nowoczesnie, przyjemnie i czysto. Jedzenie dobre, porcjowane (to nie hotel Hilton tylko osrodek z kuracjuszami tez), dostep do szybkiego neta, TV i raqdio w pokojach, baza zabiegowa super, basen na miejscu.....a fotki z ich strony oddaja rzeczywistość, jaka ew. podróżny zastanie. Polecam piechurom...jest duzo szlaków. Niestety- na tańce i rozrywke zapraszam np. do Krynicy :lol:
ODPOWIEDZ