Ja też many ale cóż ...taka karmamany pisze:super ,,nie jestem sam ,,,,meduza46 pisze:A ja nie jestem tolerancyjnanie toleruję facetów w białych adidasach
![]()
![]()
jest nas juz troje
![]()
Ja,,,Meduzka46,,i smerf maruda
![]()
![]()
![]()
![]()
a swoja droga dodam jeszcze ze nie toleruje- dni płodnych ,i prezerwatyw,,,![]()
![]()
![]()
![]()
Tolerancja -lub Odmiennosc
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Tolerancja -lub Odmiennosc
-
forumowicz
"to bądźmy tolerancyjni dla gejów którzy chcą wychowywać w związku dzieci.
to bądźmy tolerancyjni dla księży którzy wykorzystują sexualnie małoletnich chłopców "
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Tolerancja jest tylko jedna,,albo jej nie ma wcale,,,,,,nie toleruje zszokowanychAgaC pisze:Nie ukrywam,że zaszokowało mnie postawienie na jednej szali
"to bądźmy tolerancyjni dla gejów którzy chcą wychowywać w związku dzieci.
to bądźmy tolerancyjni dla księży którzy wykorzystują sexualnie małoletnich chłopców "
![]()
![]()
-
forumowicz
Myślę jednak,że powtarzasz wytarte frazesy o wychowywaniu dzieci przez pary homoseksualne.Gej nie jest pedofilem
- many
- Super Kuracjusz

no teraz to dowaliłas ,,hi,hiAgaC pisze:Many, jak mam być szczera to jest mi to obojętne czy mnie tolerujesz czy nie
Myślę jednak,że powtarzasz wytarte frazesy o wychowywaniu dzieci przez pary homoseksualne.Gej nie jest pedofilemwarto by było mieć tego świadomośc
-
forumowicz
Takie samo prawdopodobieństwo,że Many jest pedofilem, prawda?
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2012 21:54
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Nie mam nic do związkó homoseksualnych , tacy sie urodzili i tacy są ale wychowywanie dzieci ... no to jednak niekoniecznie ......rodzina to jest dziecko + mama i tata ... nie oszukumy się wychowywanie dziecka przez parę homoseksualną nie ma jednak chyba pozytywnego wpływu na psychikę .... i przepraszam bardzo para homoseksualna weźmie sobie na wychowanie sierotę... można powiedzieć zabawkę , bo nie zastanowią się jak to dziecko będzie miało źle w szkole jak inne dzieci będą je wytykać palcami .....AgaC pisze:Many, jak mam być szczera to jest mi to obojętne czy mnie tolerujesz czy nie
Myślę jednak,że powtarzasz wytarte frazesy o wychowywaniu dzieci przez pary homoseksualne.Gej nie jest pedofilemwarto by było mieć tego świadomośc
Checie być ze sobą to bądźcie ... ale wychowywanie dzieci zostawcie normalnym rodziną
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Raczej NIE choć mogę się mylić.
Gejem Zostaje się z wyboru , pedofilem z żądzy czy tez CHOROBY prawdopodobnie gorszej niz NOWOTOR.
Podaliscie kilka przykladow Tolerancji
Jak przykład TOLERANCJI Podam Meduzę- Pani ma awersje dla męzczyzn a białych ..adidasach stąd też Mamy tylko tak mało tenisistów !!
- many
- Super Kuracjusz

tak zgoda ale tylko wtedy kiedy AgaC,,udowodni ze nie jest tania Bułgarka,,AgaC pisze:oczywiście,że gej może być pedofilem
Takie samo prawdopodobieństwo,że Many jest pedofilem, prawda?