Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Sanatorium miłości

Post autor: andrzej1955 »

Witam-niestety jedna wielka ŚCIEMA-począwszy od PRL-owskich Nysek na jak już pisaliście- Vipowskim piętrze-skończywszy-nic na temat dopłat do pokoi-bo to tv przecież płaci,wszystko na komendę,sprawy bardzo poważne życiowe pomieszane z banałami,USG przy badaniu lekarskim-dalszy ciąg VIP-owskich przywilejów-najfajniejsze w tym wszystkim jest info z numerem na głosowania na manowską-w konkursie na indywidualność roku :!: :!: :!: znowu pan prezes będzie się chwalił ileż to osób oglądało tego....gniota za Nasze pieniądze-jeżeli takie programy i filmy będą dalej tworzyć jak wcześniej wymieniona pani-to dotacja z państwowych pieniędzy będzie musiała z 1 MILIARDA wrosnąć co najmniej do dwóch :!: ktoś to już pisał-sam tytuł to już nadużycie-przecież filmik jest o pobycie w sanatorium do którego wyjeżdżamy na rehabilitację w celu poprawy swojego zdrowia-a nie w jakimś domu pu.....ym :roll:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

kuracjuszka 2011 pisze: 27 sty 2019 22:10 "speed dating" funkcjonuje. Takie spotkania organizowane sa co jakiś czas w różnych miastach....
Kolejna implementacja zachodnich wzorców, w Łodzi jest tego masa, nawet szybkie video randki online...
Miałem na myśli takie sanatoryjne tet-a-tet... 😉 😊 😁
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Tłem do tego typu programów może być wszystko ale sanatorium to jest nadużycie . Szmira totalna . Oglądałem chwilkę w przerwie meczu -totalny chłam . dziwne ,że na takie coś zgodziła się Dyrekcja Równicy bo reklama to żadna .
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Odpowiem klasykiem: Kasa Misiu, kasa.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Przyznam , że marne to , może dlatego , że nigdy nie przepadałam za tego typu programami stąd taka moja ocena.
Przyszli kuracjusze będą wymagać zrobienia im usg, lodówek, wody - bo przecież w TV pokazywali i to się należy ....

Chyba zakończę śledzenie tej "miłości" , co będzie się dalej działo pewnie z tego tematu się dowiem :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

A ja dostrzegłam w tym odcinku cos , o czym piszemy czasem na forum .
Widać jasno , jak osoby potrafię się dobrać , bądź nie , charakterami w pokoju :)
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Ryszard juz jest gwiazda w sieci...cisnienie sie podnosi... :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

GIENIA pisze: 28 sty 2019 10:42 A ja dostrzegłam w tym odcinku cos , o czym piszemy czasem na forum .
Widać jasno , jak osoby potrafię się dobrać , bądź nie , charakterami w pokoju :)
Zgadzam sie z opinią Geni :) ile ludzi tyle charakterów...
Oby taki ,,Ryszard z wąsem,,nie trafił się naszym panom...nas to nie dotyczy na szczęście :P :roll: ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Gieniu , tak- trudno nie zgodzić się z Twoją wypowiedzią :)

Po Waszych postach (Maryann, Atinka) z pewnym zawstydzeniem ale przyznam się , połączyłam tego pana z pewnym naszym kolegą forumowym :oops: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

bibi pisze: 28 sty 2019 11:20 Gieniu , tak- trudno nie zgodzić się z Twoją wypowiedzią :)

Po Waszych postach (Maryann, Atinka) z pewnym zawstydzeniem ale przyznam się , połączyłam tego pana z pewnym naszym kolegą forumowym :oops: :lol: :lol:
A to ciekawostka bibi :roll: ... :P szczerze napiszę, że nie mam pojęcia kto.to taki :)
ODPOWIEDZ