Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wszystko dopasowane 6 mężczyzn i 6 kobiet w zbliżonym wieku. Kręcą się we własnym kręgu. Ćwiczenia taneczne specjalnie dla tej małej grupki. Fryzjer dla pań przed planowanym "wyjściem". Może w sanatoriach wprowadzą takie nowości ?
sztani pisze: 28 sty 2019 10:00
Tłem do tego typu programów może być wszystko ale sanatorium to jest nadużycie . Szmira totalna . Oglądałem chwilkę w przerwie meczu -totalny chłam . dziwne ,że na takie coś zgodziła się Dyrekcja Równicy bo reklama to żadna .
zgadzam się - po co wybrano sanatorium jako tło dla tego programu? Reklama dla "Równicy" kiepska.
Kto oglądał to widział że w normalnych sanatoriach tak nie bywa. Wszystko wyreżyserowane
i w sumie nic ciekawego nie dzieje się.A te "podlotki" mam na myśli panie jedna przez drugą
chca być lepsze. A najbardziej ucieszył mnie widok kleju do protez "Protefix" .No bo cóż by było
gdyby a nóż protezka się wysunęła. Moim zdaniem nie warto oglądać. Miłego popołudnia.