Coś się zakorkowało w funduszu.
Już ponad 2 miesiące wisi skierowanie jako wysłane do weryfikacji.
Zastanawiam się co czynić, aby nie obudzić śpiącej niedźwiedzicy ...
Czy są jeszcze inne takowe przypadki ?

Witaj...znajoma z lodzkiego tez od poczatku grudnia oczekuje na powrot po weryfikacji do kolejki...wiec to przystopowanie to chyba nie tylko w naszym NFZjacky6 pisze: 22 sty 2019 22:37
Coś się zakorkowało w funduszu.
Już ponad 2 miesiące wisi skierowanie jako wysłane do weryfikacji.
Zastanawiam się co czynić, aby nie obudzić śpiącej niedźwiedzicy ...
Czy są jeszcze inne takowe przypadki ?
![]()
![]()

Wczoraj był dzień Dziadka i..... z Życzeniami raniutko około 9 pojawiła się Ma Sympatyczna Sąsiadkadarek pisze: 02 sty 2019 17:21 No i doczekała się Moja Sąsiadka
Weryfikacja list z 5 czy 6 listopada że NFZ wysłał po odczekaniu od Listopada 2016
Czyli WERYFIKACJA nie po ....ale po 24 miesiącach do sylwestra był komunikat w przeglądarce ,że Wniosek Skierowanie w uzupełnieniu danych medycznych -Weryfikacja i dziś pojawiło się w przeglądarce z Numerem 28 750 z adnotacją Skierowanie oczekujące na wyznaczenie miejsca i terminu leczenia.
Czyli skoro jest to ..Kardiologia i numerków z puli 28 750 jest szansa ,że wyjedzie ..do końca 2019 roku
Panie w przychodni nie chciały ujawnić sugestii gdzie ..

TypowaEwa pisze: 28 sty 2019 18:10 Dziś loguję się do przeglądarki skierowań a tam... "Skierowanie wycofane". Co teraz? Wykopali mnie z kolejki po 3 latach oczekiwania?

jacky6 pisze: 28 sty 2019 18:33
Wg moich wyliczeń na przełomie sierpnia - września.
Jeśli moja prognoza sprawdzi się to pochwal mnie poniewczasie.
A zasięgnięto języka w rejestracji u POZ jak była ( przyszła ) weryfikacja - do jakiej mieściny przydzielono ?
]Dziękuję za odpowiedź☺
Nie wiem gdzie przydzielono nie wiedziałam że jest to napisane przy weryfikacji,a teraz będą wiedzieli w przychodni jak zapytam