Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam kilka pytań czytałam,że w pokoju są dwie lub trzy osoby. Jak dobierają współlokatorów?
Czy weekendy są wolne i jak wygląda połączenie z internetem. Można połączyć się z pokoju czy trzeba zejść tam gdzie jest zasięg?
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego pobytu. Do zobaczenia
Mam kilka pytań czytałam,że w pokoju są dwie lub trzy osoby. Jak dobierają współlokatorów?
Czy weekendy są wolne i jak wygląda połączenie z internetem. Można połączyć się z pokoju czy trzeba zejść tam gdzie jest zasięg?
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego pobytu. Do zobaczenia
Witaj
1)w pokoju są 2 lub trzy pokoje to zalerzy o której będziesz na miejscu im wcześniej tym lebszy pokój . jeśli kogoś znasz możesz powiedzieć że chcesz być z tą panią w pokoju ....ale z panią nie z panem heeeeee . Co do weekendów jeszcze nie wiem . Internet niby jest ale nie w pokojach trzeba zejśc na parter na kanapy chyba że masz swój . Bądź wcześnie bo zejdzie się długo u lekarza ostatni pacjent został przyjęty ok 21
Jutro zaczynamy zabiegi ....zobaczymy jak to będzie na razie jest tak sobie nudzimy się okropnie ....
Witam mam pytanie ,czy jedzie ktoś jeszcze z Wawy 27 stycznia?Bo jest autobus za 15zł do Gdańska o 5-30 i jest na miejscu o 11-15,są to autokary z toaletą pełny wypas.Możecie zobaczyć na Polskibus .Sam się dowiedziałem nie dawno,że taki jeżdzi.Pozdrawiam
Ok, czy ktoś się orientuje jak wyposażony jest ośrodek? Chodzi mi przede wszystkim, czy jest na miejscu siłownia, czy będzie trzeba szukać czegoś na mieście?
Cześć Kasia,
Jak zabiegi i wogóle jak spędzacie czas? skoro to takie za.... to trzeba będzie coś wymyślić Nospik kurs piechotą do Gdańska i z powrotem zajmie jakieś 6-7 h, dzień zleci