Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też jadę z ZUsu .Skierowali mnie też już w październiku .Ciekawe jakimi zasadami się kierują przyznając pokoje,Ja jadę z Lęborka może ktoś z okolic dołaczy?Pozdrawiam Edyta
Cześć Edyta ja też jadę do sanatorium Jutrzenka Wieniec Zdrój w terminie 21 luty ja jestem z Poznania miło mi będzie Ciebie poznać bardzo stresuje się tym wyjazdem dostałam skierowanie z ZUS .Bardzo chcę jechać mimo że też się tym bardzo stresuje .
Pozdrawiam Karina
Cześć,
Jadę do sanatorium pierwszy raz. Proszę o podpowiedź z czym to się jje. Czy był ktoś może już w Wieńcu Zdrój?
Czy zabiegi są podzielone na turę ranną i popołudniową czy rozciągnięte przez cały dzień? Co zabrać a co jest zbędne? Czy są lodówki w pokojach?
Pozdrawiam.
Cześć kochana ja jadę z skierowania z ZUS I jak dzwonilam do sanatorium to powiedzieli że pokoje są już dostępne od godziny wypisanej na skierowaniu w moim przypadku jest już dostępny od 0.00