Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kamil co do Piotra Skargi i Ojca Pio nie ma się co denerwować bo faktycznie zestawienie jest wesołe
I trzymajmy się tego, że to dobry początek i dalej będzie jeszcze lepiej Grunt to poczucie humoru, tam będzie szczególnie potrzebne z racji samej miejscowości Pozdrawiam.
Dowiedzialem sie ze karnet na basen kosztuje 92zl w tym jest 23 wejscia a co do autobusu z piotra skargi to o ktorej jest bo w internecie bardzo duzo wyskakuje
W Stróżach byłam 3 lata temu wysłana przez ZUS. Tu na portalu poznałam koleżankę, z którą zajmowałam pokój. Miałyśmy pokój z widokiem na boisko.Z tego co pamietam osoby palące mieszkały w pokojach typu studio, bo kopciły na balkonach,my miałyśmy tylko żygownik. Czajnik był na korytarzu, a na dachu taras widokowy. Jedzonko nawet dobre, ale nie radzę brać diety np wegetariańskiej ,widziałam, że osoby te na przemian jadły makaron i pierogi. Spacery, wyjazdy busem do innych miejscowości- to wszystko można pogodzić i szczerze polecam.
Co do transportu to tutaj poznałam osobę jadącą do Stróży, zapłaciłam 50 zł w każdą stronę i obie byłyśmy zadowolone.Pozdrawiam
Dziękuję bardzo za informacje mam nadzieję, że basen dalej będzie przyznawany codziennie bo trzy lata to trochę czasu jest Myślę, że wszystko ogarniemy grunt to poczucie humoru
Kamil1010 pisze: 31 sty 2019 11:25
Dowiedzialem sie ze karnet na basen kosztuje 92zl w tym jest 23 wejscia a co do autobusu z piotra skargi to o ktorej jest bo w internecie bardzo duzo wyskakuje
Kamil na Podróżniku masz godziny, połączenia i szczegóły trasy. Wszystko co nas interesuje
Tam masz cały dzień dojazdów rozpisany, patrzysz na interesujące cię godziny odjazdów, jest tam x pozycji szukaj np odjazd o 4.00 i miejscowość Stróże nie Stróża przypadkiem bo to dwie różne miejscowości są dajesz szczegóły trasy jak chcesz dokładnie wiedzieć wszystko