Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
melka pisze: 31 sty 2019 18:30
Dziękuję Jacky6.
Zbiibri wniosek składałam w maju 2016r.Nie wiem czy dobrze trafiłam. Staram sie myśleć pozytywnie a jeżeli nie muszę iść do pracy a w domu zastanawiać się co gotować to będzie ok. Liczę na fajne towarzystwo Pytałam o pokoje i dostałam odpowiedź ,że nie ma rezerwacji.
Pozdrawiam
No to Melka jedziesz z listy jako pierwsza ze Śląska
Życzę miłego pobytu .
Martinka pisze: 31 sty 2019 19:05
21152
Nie wiem kiedy, oby znowu nie na zimę 2020
Jadę 19 lutego, tego lutego - do Nałęczowa
Bardzo mylące bo tutejsza lista tyczy się NFZ a Ty będziesz zaliczać balety w Nałęczowie na rachunek ZUS-u.
Życzymy pomyślnej kuracji tudzież wielu złamanych serc.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Martinka pisze: 31 sty 2019 19:05
21152
Nie wiem kiedy, oby znowu nie na zimę 2020
Jadę 19 lutego, tego lutego - do Nałęczowa
Bardzo mylące bo tutejsza lista tyczy się NFZ a Ty będziesz zaliczać balety w Nałęczowie na rachunek ZUS-u.
Życzymy pomyślnej kuracji tudzież wielu złamanych serc.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Dlatego informuję, że po pismach do NFZ , które przeniosły mnie naw kolejkę ( bo miałam być od 14 lutego br. ) ,
że mam numer 21152
Więc czekam , co przyniesie los
Miłego dnia
A ja ciągle w poczekalni.
Nie żebym narzekała........bo w miłym towarzystwie przyjemnie płynie czas, ale zazwyczaj na finiszu przyspieszamy, a tutaj nastąpiło duże spowolnienie.
Numerek na dziś to 131.
Dobry wieczór
Oczekuję na rehabilitacje w szpitalu uzdrowiskowym
Startuję z innej kolejności
Numerek sprawdzałam 31
Gratulujemy tym co dostali przydziały
Lawenda na wylocie do przydziału
Pozdrawiam oczekujących