Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Duszyczka »

No tak...nie inaczej.Wina ludzi..i tych co zaczęli wykorzystywać je do walk.Chociaż kiedyś miałam na wspólnej posesji takiego psa co gryzł wszystkich po kolei.Obcych i swoich.Wilkopodobny.Kiedy wygryzł memu kuzynowi.a właścicielowi część twarzy to opynił się w leśniczówce.Niestety leśniczy go uśpił bo był baaaardzo agresywny. Taki charakterek miał. Pozostałe jego psy były slodziakami.U siebie na dzielnicy z kolei teraz mam takiego ratlerka co wszyscy od niego uciekają bo dopada do nogi i myśli że to suczka.... :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 10 razy

Post autor: ANDY12345 »

Wszystko co się rusza :lol: :lol: :lol: , a co do zachowania psów to trzeba mu dużo czasu poświęcić i być konsekwentnym. Parę lat temu był program chyba angielski z trenerem psów który wyjaśniał i pokazywał błędy w zachowaniu człowieka. W ciągu paru tygodni odzwyczaił agresywnego zachowania psa.
:serce:
Gość

Post autor: Gość »

Co do pytonów to to co piszecie o ataku pytona to jest to możliwe jeśli ktoś posiada pytona Siatkowego dł. ok 6-7m ten może połknąć dorosłego człowieka, pyton Tygrysi nieco krótszy ok. 4-5m dorosłego nie połknie ale dziecko to i owszem. Więc zastanawiam się jaki jest sens trzymania takich zwierząt w domu. Właściciel na pewno zdaje sobie sprawę z niebezpieczeństwa. :!: Żeby nie był agresywny to musi być najedzony. To prawda że mają powolny metabolizm tak jak mój. Elcia bez pokarmu może być ok 18 miesięcy ale jak ją dziś nakarmię to za miesiąc na pewno będzie głodna. Człowiek bez jedzenia też może wytrzymać do 3 miesięcy żeby tylko pił bo jak będzie jadł a nie będzie pił to po dwóch tygodniach szlag go trafi. :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 290 razy
Podziękowano: 145 razy

Post autor: GIENIA »

Pies jak człowiek ..... każdy ma swój charakterek :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ysy1 pisze: 02 lut 2019 17:26 Żeby nie był agresywny to musi być najedzony.
Nie wiem jaki to był gatunek , wiem , ze pyton . Nie sadzę , aby właścicielka go głodziła , był jej oczkiem w głowie i nagle .... brrr .... dobrze , że spytała specjalisty .... bo skonałaby w brzuchu swojego pupila :shock:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tylko że zwierzę zna swoje miejsce w szeregu i żyje zgodnie z zasadami, człowiek niekoniecznie :shock:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pogawędki kogutów.

Na podwórku trwa rozmowa dwóch kogutów.Jeden mówi:
- Słuchaj, ty z tą kurą to chodzisz tak na poważnie, czy tylko dla jaj?.

:lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ANDY12345 pisze: 02 lut 2019 17:33 Tylko że zwierzę zna swoje miejsce w szeregu i żyje zgodnie z zasadami, człowiek niekoniecznie :shock:
Ach te ich zasady .... pies sasiada ugryzł mnie w nogę , a ja jego przecież nigdy nie ugryzłam :evil: sąsiada tez nie ;)
Gość

Post autor: Gość »

Gieniu, taki pyton siatkowy czy tygrysi nie naje się szczurami on musi mieć coś większego jak sarna, jeleń, świnia :!: :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mogłaś używać perfum które na niego tak wpłynęły :lol: :lol: :lol: , od czegoś musiał zacząć ;) . Zwierzęta mają o wiele czulsze zmysły, my możemy
tylko pomarzyć, ale za to mamy pięć palców i wiemy jak je wykorzystać :o
ODPOWIEDZ