http://www.youtube.com/watch?v=JVDbxqNnZAY
Tolerancja -lub Odmiennosc
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Tolerancja -lub Odmiennosc
nie toleruje Ireny SantorSloneczko pisze:Meduzkataka piosenkę spiewała Irena Santor
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JVDbxqNnZAY
- many
- Super Kuracjusz

Własnie ,,to jest Twoja nietolerancja,,hi,hiSloneczko pisze:Wiedziałam zawsze, ze jesteś inny
Moim zdaniem tolerancja w potocznym znaczeniu pozbawia mnie swobodnego decydowania o swoim postępowaniu, ogranicza moja wolność i wolę, nakazuje zachowania potocznie zwanymi politycznie poprawnymi. Jako człowiek wolny mam prawo przebywać w towarzystwie osób odpowiadających mojemu wyborowi, postępowania wg własnych wartości, reguł i obyczajów. Jeżeli nie życzę sobie w moim towarzystwie np. niezrównowazonego psychicznie, żyda, homoseksualisty/pedała, cygana, murzyna itp. to jest to mój autonomiczny wybór do którego mam prawo a także mój wybór jeżeli ono zostanie zachwiane to albo ja zmienię towarzystwo albo z towarzystwa zostaną wyeliminowani ci których ja nie toleruję /i dlatego poruszam się wsród ludzi których ja akceptuję i którzy są przeze mnie akceptowani...
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
To ty dzisiaj napisałeś, ze mnie nie tolerujesz wiec nie zmieniaj teraz zdania Many
-
forumowicz
- many
- Super Kuracjusz

Nie zmieniam,,,Sloneczko pisze:Jesteś inny....ale ja ciebie toleruje![]()
To ty dzisiaj napisałeś, ze mnie nie tolerujesz wiec nie zmieniaj teraz zdania Many
[ obrazek zewnętrzny ]