Kuracjusz54
Sanatorium miłości
-
zbiibri
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 lut 2012 18:53
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Sanatorium miłości
Ja nie wiem po co On tam przyjechał chyba tylko po to żeby wszystkich wkurzać po prostu masakra - jak mówi moja wnuczka
Małgosia bardzo sympatyczna
Zgadzam się. Okropny charakter tego pana Rysia jest.Chyba że to specjalna zagrywka aby stworzyć większe podkręcenie atmosfery programu.zbiibri pisze: 03 lut 2019 22:05 Ale nudziarz z tego Ryśka (ten z wąsami)![]()
Ja nie wiem po co On tam przyjechał chyba tylko po to żeby wszystkich wkurzać po prostu masakra - jak mówi moja wnuczka
Małgosia bardzo sympatyczna![]()
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
?????
z całym Szacunkiem Ale nie wyobrażałbym Sobie aby podczas Randki ! ( Masaż opowiadać o..)
Tak Bo to Pani wybrała tego Pana podczas zabiegu wysłuchiwać ..Jakie zamiary ma wobec innych Pań .
Zrozumie TYLKO Ja mogłem "czarować " Samotną Dziewczynę -aby ona innej okazała ..POMOC
Ale tutaj mam usprawiedliwienie.
Druga sprawa Pan chyba z relacji w TV zbyt mocno się narzuca Pani może tego nie wytrzymać
Choć ...Róże obniżyły stan konta w Ustroniu
Chyba że to były dyżurne w budżecie odcinka .
Randka Pana MARUDY bezcenna .
Więcej takich Panów Gatunek zaginie po 1 pokoleniu
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Pewnie tak jest... byłoby nudno jakby wszyscy tacy poukładani byli... Dlatego też Pani Janina jest drugą kontrowersyjną uczestniczką.. Bardzo hałaśliwaDuszyczka pisze: 03 lut 2019 22:34Zgadzam się. Okropny charakter tego pana Rysia jest.Chyba że to specjalna zagrywka aby stworzyć większe podkręcenie atmosfery programu.zbiibri pisze: 03 lut 2019 22:05 Ale nudziarz z tego Ryśka (ten z wąsami)![]()
Małgosia bardzo sympatyczna![]()
Może na dłuższą metę jest uciążliwa jej radość ducha.Lepsza jednak od zgryżliwości Rysia...brrr..
- ricolo666
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lip 2017 21:11
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
Chyba Nine macie na mysliDuszyczka pisze: 03 lut 2019 23:09 Janinka to taki wesoły chochlik.Sympatyczna osoba.
Może na dłuższą metę jest uciążliwa jej radość ducha.Lepsza jednak od zgryżliwości Rysia...brrr..