Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I jak zdrówko Alutko
Antygrypinka działa
Codziennie pięćdziesiątka i jest ok. Zona ma po niej zgagę bo pewnie za dużo miodu. Następnym razem będę musiał jakoś zmodyfikować Twój przepis żeby się biedna nie męczyła. Chcę dać mniej miodu o połowę i zastąpić go miętą.
alutka 114 pisze: 05 lut 2019 09:33
Duszyczko oglądałam dziś powtórkę Blondynki i podoba mi się to jak mówiłaś "śledzikowanie "
Tu nie koniecznie wszystkim dobrze wychodzi ale zaliczam im na 4-kę.
Ysy.....uważaj z rudymi.Jak idzie do kieszeni to już perfidna z niej istotka. A tak na serio to super zdjęcie.Nigdy nie widziałam aby Baśka aż tak była odważna. ..