Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gość pisze: 16 sie 2018 06:37
Gdyby złota rybka mogła spełnić moje marzenie to byłoby to : ...... no właśnie jakie to marzenie
Pozdrawiam wszystkich którzy chcą trochę pomarzyć
Twój post powrócił do aktywnych dostał nowe życie
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Nie będę oryginalna ale marzy mi się wiosna...śpiew ptaków rano, wypad na rower. A tak w głębi serducha aby powiódł się pewien eksperyment niosący nadzieję na lepsze jutro.
ps. emeryturka też ale jakoś takoś w nią mało wierzę
Marzy mi się normalność w takim sensie że dostając skierowanie od lekarza do drugiego lekarza biorę go, idę i jestem leczony. JUŻ, a nie za lat 5,10,czy 26..