Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ,ja także wyjeżdżam do Ustronia ale ze Śląska w dniu 20 luty , będę w Róży.Malwa to chyba po sąsiedzku.Czy masz jakieś bliższe wiadomości na temat tych obiektów jeśli nie będzie to kłopotem to poproszę o wiadomości.Pozdrawiam serdecznie Danusia z Gliwic
Pierwszy raz tam jadę. Ale 'pochodziłem" sobie w Google maps po Ustroniu, po ulicy Szpitalnej i wydaje mi się, że Malwa i Róża są blisko siebie.
to dopiero moje trzecie sanatorium od 2007. Byłem w Gołdapi - "Vital" i Iwoniczu Zdrój - "Sanvit". Oba sanatoria b. fajne, wszystkie zabiegi na miejscu - można cały pobyt zaliczyć w kapciach.
Niestety, gdy klikam na PW na górze po prawej, a potem "tworzenie wiadomości", pojawia mi się komunikat, że nie mam uprawnień, bo jestem za mało aktywny. Pozdrawiam.
Chyba trzeba kliknąć tutaj na login rozmówcy (np. na +dobek1412) i otworzy się możliwość pisania PW. Czekam na potwierdzenie, czy moja PW dotarła. Pozdrawiam.