Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kasia miała poszpitalne z nfz-u .Zaczynała z numerem pięćset. ..coś tam.Czekała 5 m-cy.Jest jednak ogranicznik czasowy jakiś na realizację poszpitalnego.Podobnie jak z Zus-u.
dzisiaj minęło 10 numerków, to by było lato przyszłego roku ale jak się zrobi cieplej to będę polował na zwroty. Czas pokaże bo w tamtym roku wyszło by mi w zimie a ze zwrotów był piękny wrzesień
Może jednak wczesniej?
Wrzesień jest fajny...jeśli ciepły. W Gołdapi byłam wrzesień- pażdziernik.Pojechałam na letniaka a wróciłam na cebulkę bo nie zabrałam kurtki zimowej.Marzłam...