Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie dawno się nie odzywałem ale tak jest w życiu ,dziś jestem w pracy mam chwilkę czasu więc jestem ten wyjazd w listopadzie to dobry termin pewnie uda mi się przyjechać choćby na parę godzin ,może Selena przywiezie ciasto nie musi być z rabarbarem i tak będzie pyszne jestem pewien.
Wiesz do listopada jeszcze po drodze kilka spotkań ....Krynica ..Łódź pewnie gdzieś się umówimy a Ciechocinek fajne miejsce na wypad i jak będzie to my przyjedziemy a listopad mi odpowiada
Witaj Jaro
Cieszy mnie to, że się do na nas odezwałeś Ponieważ tym razem spotkanie będzie w listopadzie zatem będą poznańskie rogale Marcińskie
Apartament... zarezerwowany Dla Eluuni również