Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Najważniejsze że został rozpatrzony i mam przyznane a reszta to przyszłość. Jak będę myślał to znowu się popieprzy i będzie kicha, a dopiero koło kwietnia będę się rozglądał
Ha ha ha to tak miałem w Muszynie w czerwcu bez jakiejkolwiek kurtki, same koszulki z krótkim rękawkiem a pogoda przez pierwszy tydzień deszczowa i ok. +15. Jak na mnie patrzyli to kołnierze podnosili a ja się tylko śmiałem bo chcieli mnie wysłać do lekarza .
Tak, tą znam Dusiu Kurcze zapomniałam, że ja też jakiś numerek mam... Muszę sprawdzić... Ale bez względu na to na jesień jak mi już luźniej się zrobi uśmiechnę się do ZUSu
entropia pisze: 07 lut 2019 20:15
Tak, tą znam Dusiu Kurcze zapomniałam, że ja też jakiś numerek mam... Muszę sprawdzić... Ale bez względu na to na jesień jak mi już luźniej się zrobi uśmiechnę się do ZUSu
Skladaj papiery do Zus-u Entropio proszę. Jeśli pogarsza się. a masz taki tryb pracy to nie czekaj.
entropia pisze: 07 lut 2019 20:15
Skladaj papiery do Zus-u Entropio proszę. Jeśli pogarsza się. a masz taki tryb pracy to nie czekaj.
Strasznie bym chciała chociażby i zaraz ale nie mogę sobie teraz na to pozwolić jest nas od tego tylko dwie, a wniosków po 150 tygodniowo