Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No właśnie wiem. Antybiotyk swoje zrobił.Dlatego chcę uzbroić się po zęby na tego wirusa.Mąż i córka pójdą do pracy a ja zawsze przy niej jestem w takich przypadkach.
Alutko jak tak dalej pójdzie to trafisz na rozkładówkę plejboja ......... coraz więcej ochów i achów szybko zdobywasz popularność a za chwilę jeszcze podbijesz serca
ysy1 pisze: 08 lut 2019 21:30
Cześć Paweł może z Tobą będzie o czym pogadać bo one o sraczce gadają a ja tu na jutro gotuję potrawy. Nie wiem czy życzyć sobie "smacznego'
O tej godzinie to się tv ogląda albo alkohol spozywa