Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: ANDY12345 »

A ja myślę że najlepiej mu by było uczyć się w stodole towarzystwie "alchemików" bo przecież coś trzeba wyprodukować na wesele a im będzie raźniej, a na pewno nie zasną przy niej i produkcja się uda. Przydałyby się owoce bo z nich najlepsza wychodzi :lol: :lol: :lol: ......... miłego dnia.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A ja tylko biegusiem znowu w trasie. Znowu ponad 400 km...buziaki Wam zostawiam. Ten akordeon to super sprawa.😉
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Cygana »

Dobry wieczór :D a ja myślę że Gosia jakąś niespodziankę nam szykuje ...Ten akordeon świetna sprawa, niech się Marianek bierze ,byle nie po nocach i wczesnym rankiem ,co kamienicę będzie stawiał na równe nogi a i zatyczki będą u nas hitem... :lol: ja już ze zmęczenia jak rak chodzę, na wspak :roll: Jeszcze jutro do pracy i Weekend :D jak mi tego brakowało........
...Dobrej nocy :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to masz skrócony weekend, ale może niedziela wydłuży się i będziesz miała dla siebie więcej czasu :) , spokojnej nocki .
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zaglądam żeby się przywitać a tu cicho...pusto...smutno...gdzieś wybyli mieszkańcy Bagatelki, zostawiam :serce: Dobrej nocy życzę :kwiat: https://youtu.be/q26kCdatosQ
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak to zwykle cisza przed burzą :D , słoneczko wychodzi ładne to powolutku wstajemy....... oczywiście kto może bo przecież niedziela, to odpoczynek się należy jak chłopu ziemia :lol: :lol: :lol: , i coś na poranek ode mnie........... miłego i spokojnego dnia :)
https://youtu.be/ilw-qmqZ5zY
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

Cisza, spokój, zapowiada się leniwy dzień :)
Słoneczko kusi, by zaliczyć spacerek......... i fajnie :) Wiosna idzie.
Miłego dnia życzę....... :kwiat:
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak ja lubię leniwy dzień bo ciężkiej pracy, tego mi brakowało :) spacerek też zalicze...i u mnie czuć wiosnę w powietrzu, niestety zima jeszcze się nam przypomni :shock: ale i tak jest już jakoś inaczej ...
Milej niedzieli i spacerów :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A ja wracam do domku. Zmęczona ale szczęśliwa. Nie ma to jak weekend z dwoma urwisami płci męskiej. Nawet tyrolkę zaliczyłam. Droga fajna nawet słoneczko świeci. Wiosnę czuć ewidentnie. Cudnie 😊 wsiadam
I kierunek dom wujek google pokazuje jeszcze 179 😉 zostawiam Wam ciepłe pozdrowienia. Tak sobie pomyślałam, że za niedługo weekend w Polanicy...wiosennie. Z książką i tortem bezowym w Pijalni. Może się skusicie? 😉
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na książką czy tort :lol: :?: .
ODPOWIEDZ