Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A wczoraj w internecie pokazał się na "pudelku" artykuł ze zdjęciami jak Małgosia i Marek wychodzą razem ze spotkania w telewizji. To jakiś udział w sobotnim programie TV. Pokazują to tak jakby ten układ się utrwalił. Mnie na tych zdjęciach zadziwiło najbardziej,ze razem wsiadają do auta TOYOTA AURIS, ale za kierowcę "robi" Małgosia. Fajnie mu się udało ! https://www.pudelek.pl/artykul/142137/m ... /foto_1#s1
Informuję, że mało kto się przyznaje do oglądania tego programu
W niepojęty dla mnie sposób, każdy jednak zna losy bohaterów
Kolejna porcja emocji już za chwilę
Przyznaję się...nie oglądam. może za parę lat dobrnę do momentu, kiedy tego typu program wzbudzi we mnie emocje. Ale fanom życzę fantastycznych wrażeń.
No i już mamy genialny pomysł na nowy program do realizacji dla wspaniałej prowadzącej
Połączyć oba programy i nakręcić "Rolnik szuka żony w sanatorium" Ośrodek KRUS jakiś się znajdzie
Wczoraj było nudno bo mi się zasnęło przy oglądaniu kolejnej premiery
Hipokryt pisze: 10 lut 2019 21:14
Informuję, że mało kto się przyznaje do oglądania tego programu
W niepojęty dla mnie sposób, każdy jednak zna losy bohaterów
Kolejna porcja emocji już za chwilę
Wszyscy stąd oglądają tylko przecież trzeba być nad i pisać nie oglądam .Przecież to ściema .
Kuracjusz54