Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie sucha bułeczka bez niczego.
Ale mąż to już grochowa i ziemniaczki paprykowe opiekane ze schabem.
Córka kluski śląskie z okrasą i marynowaną dynią.
Swiat głupieje.
.Zemsta tesciowej mnie dopada.Tesciowa od soboty jest chora na jelitowkę.U mnie już są pierwsze syndromy. Albo na tym zakończy się albo nie....
Dobrze, że mam tyle sportowych kanałów: canal plus sport, canal plus sport 2, tvp sport, wszystkie Polsaty sport, eleven sports 1,2,3. Eurosport 1 i 2. Jak to się mowi: Nie ma bolca na pierd..... A.