Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Florka pisze: 11 lut 2019 14:24
Akurat. 89% wyświetleń pochodzi zapewne od dwóch osób. Zresztą wyświetlanie a wypowiedzenie się to dwie różne sprawy. Dodam, że Ty Kuracjuszu54 i Ty Hipokrycie od paru miesięcy kojarzycie mi się z jedną i tą samą osobą. I mogę być ą nawet ę ...lotto mi to.
Jakoś mnie nie dziwi twoja wypowiedź mając tutaj staż taki jak ty masz, więc te opinie twoje się nie liczą u mnie Tylko forumowicze ze stażem tutaj długim mogą mi coś sugerować lub podważać nie wy wszyscy porejestrowani w jednym roku co parę miesięcy
Jedna osoba na wielu nickach no może dwie
Florka pisze: 11 lut 2019 14:24
Akurat. 89% wyświetleń pochodzi zapewne od dwóch osób. Zresztą wyświetlanie a wypowiedzenie się to dwie różne sprawy. Dodam, że Ty Kuracjuszu54 i Ty Hipokrycie od paru miesięcy kojarzycie mi się z jedną i tą samą osobą. I mogę być ą nawet ę ...lotto mi to.
Gieniu. Mówię tylko, że Panowie bardzo mi się kojarzą jako jedna osoba cóż zrobić. Zresztą co tam takiemu swieżakowi sanatoryjnemu opinie wyrażać. Ulatniam się zatem.
Jeszcze płci nie zmieniłem nie zmieniam nie mam tego zamiaru no ale cóż jak Felice wie lepiej.
5kwiat:
Kuracjusz 54
PS dwie kobiety w moim domu wystarczy.