Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pst... chyba tak tylko nie chcę zapeszyć.Utopienie tych wirusów w whisky nie było takie głupie. Chyba pływać nie potrafią.hi hi.... Już jest lepiej. Tylko raz była stacja Ząbkowice powiat Sedesowo.Bez posiedzeń w gminie Klozetowo. Trochę zakręciło w głowie i chyba już po wszystkim. 2 dni trochę męczyło.
Duszyczka pisze: 11 lut 2019 15:58
Taak..głównie u mnie . Mdli mnie. Swiat wokół wiruje .
Hej ja dziś też coś bieduje chyba wirus, bo głowa boli też mnie mdli i niestety miska przy łóżku. Piłam już jakieś elektrolity okropnie to smakuje fuuuuj.
Co za wirusy wredne krążą.
Alutko...może malutki drugi drineczek Zobacz co się dzieje.Szpitale to wylęgarnie tego.Na jedno leczą a na drugie zarażają niestety.
Cześć Balbinko, Ty jak Murzyn przepraszam Afroamerykanin na pasach....... pojawiasz się i znikasz , zostaw te elektrolity z akumulatora, zacznij pić to na co masz ochotę......... przynajmniej będzie smaczniejsze