Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich cieplutko ale najbardziej tych którym przyjdzie tu spędzić zimę Moj numer to 7200 ale w piśmie z nfz mam okres oczekiwania do 20 mies.a więc do czerwca 2014 i tak bym chciała . Biorąc jednak pod uwagę jak spadają te numerki boję się ,że może to być wcześnieji ... aby nie na Wielkanoc . Byłam już w święta 2 razy i po raz 3 bardzo bym nie chciała . Wiele serdeczności dla oczekujących
Julinka 601, na początku sierpnia miałam 720 i tak cały miesiąc mi kapie raz w dół raz w górę i szczerze to 2 tygodnie temu byłam przekonana że dostanę przydział a teraz mam dalej 122 ,wkurza mnie to czekanie ponieważ nie brałam w pracy jeszcze długiego urlopu i jak się okaże że przydział dostanę w styczniu to będę w d....ie.Dzwoniłam do nfz powiedziała mi pani że powinnam wyjechać jeszcze w tym roku ,ale mi pocieszenie. W pracy jestem uzależniona od innych pracowników i też nie mogę trzymać wszystkich w niepewności bo przecież każdy ma jakieś plany ,problemu nie maja emeryci są dyspozycyjni prawie cały czas. Pozdrawiam