Jantar Dziwnówek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
JoannaJoanna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2018 08:31
Oddział NFZ: Pomorski

Jantar Dziwnówek

Post autor: JoannaJoanna »

Witam . Wybieram się w styczniu do Dziwnowka i mam kilka pytań dotyczących warunków pobytu . jak to wygląda ? tzn zakwaterowanie jakie pokoje ? czy jedzenie dobre i wystarczające ? czy zabiegi są dobrze wykonywane czy jest borowina ? jak spędza się tam wieczory ? czy w jantarze organizowane są wieczorki taneczne ? Pozdrawiam Joanna
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Jantar Dziwnówek

Post autor: andrzej1955 »

Witam,Joanno-już to komuś pisałem że wygrał na loterii mając przydział do Jantara-ogólna opinia jest taka że jest to jeden z najlepszych Obiektów do których kieruje ZUS-co do opinii to w wyszukiwarce-prawy górny róg z lupką i napisem szukaj-Miłej lektury i Wspaniałego turnusu Życzę i Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Joanno , Andrzej przekierował cie do postów na temat tego obiektu i słusznie bo nawet super opinii nie ma sensu powielać . Ja ze swojej strony dodam , że jest tam wszystko o co pytasz i to na 5+ . Miałam to szczęście być tam dwukrotnie i pojechała bym jeszcze nie raz i o każdej porze roku.Gratuluję miejscówki :D
JoannaJoanna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2018 08:31

Post autor: JoannaJoanna »

Fionka wieczorki taneczne są codziennie w Jantarze ? czy basen dostaje każdy kto by chciał ? mi zależy na basenie również :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Wieczorki latem były zamiennie . Raz kawiarnia , raz grill i tańce . Jeżeli będzie niedosyt to bliziutko Maximus - super muza. Jeżeli nie ma przeciwwskazań to basen nie jest reglamentowany. Super prowadzone zajęcia .Można też sobie dokupić karnet na basen . Tam uczestnik prewencji jest traktowany jak każdy inny klient komercyjny. Można wypożyczyć szlafrok . Wszystkie zabiegi wykonywane są z należytą starannością . Przed południem czynny Lobby bar , po południu kawiarnia , muzyka , bilard . Wszędzie blisko , dojazd busami . Na nudę nikt nie narzekał . Czasu na wszystko brak . Opieka medyczna jak w prywatnej klinice.
Slonko
Na forum od: 02 lut 2019 19:10

Jantar Dziwnówek

Post autor: Slonko »

Witam,
Mam kilka pytan..moze ktos rozwieje moje watpliwosci - czy basen znajduje sie w tym samym budynku? Czy w pokojach sa jakies naczynia typu kubki, sztucce itp? Czy istnieje mozliwosc wyposazenia żelazka na miejscu??
solarzm
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sie 2017 09:45
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: solarzm »

Tak. Basen w tym samym budynku. Szklanki sztućce i czajnik elektryczny masz w pokoju. Z żelazka nie korzystałem ale pewnie jest możliwość wypożyczenia.
ODPOWIEDZ