Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ysy gdzieś chyba zawisł na drabince i nie da rady z niej zejść tyle czasu. Wieczorem miał tu być.
Dzieczyny poginęły....dobra..to i ja sobie idę w świat.
Dobranoc...
O...myslałam że już i Ty poszedłeś Pisałam Ci że najlepiej na zabiegi gdzieś na obrzeże miasta iść. Wtedy szybciej będą. Po lekarzu masz prawo do innej przychodni iść zabiegi zrealizować. Sprawdź gdzie masz najkrótsze kolejki.U mnie w Białym. są kolejki na same zabiegi w niektórych małych miasteczkach dosłownie po kilku dniach a w Białym. 2 lata nawet.