Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Owczarki często mają raka skóry. U jego też zaczęło się od skóry na ogonie.Potem zajęło kręgosłup. Ze znajomej psem teraz było identycznie.Od ogona początek a potem poszło dalej.Ta nie uśpiła.Męczył się chyba 3lata?.Żaden nie był kastratem.Spacery przy rui suczek były baaardzo uciążliwe.
Coś mi się wydaje że Ty An i Paweł nie piszecie o pieskach..
Ysy...wracając do przecięcia tylko to często one zrastają się ponownie.Sama osobiście znam 4-ry koty po takim tylko zabiegu.Jeden systematycznie popychał koteczki do domku a pozostała trójka systematycznie pryska na co się da.Potem tylko śmierdzi. Jeden w dowód wdzięczności zrobił mi to w domu na scianę.Ledwie pozbyłam się tego smrodu.