Wyjazd
Re: Wyjazd
Witaj Selene. Teśka za kilka chwil mi ucieknie.Owszem zatanczy dla kogos na rurze i pewnie w naturze. Co ja moge mala pchla. Skacze po forum nikogo pchla nie poznala bo pisza ze jes za mala.Co ja moge chyba dam z forum noge.
.
..........................................Jak wiesz pchla to szachrajka wiec byla to bajka........................
Wkrotce pozegnam sie z wami me mile Panie,raczki wam sciskam buziaki caluje i do mej jedynej sie ewakuuje. Moralik z bajki taki...........MOTYLEK,GASIENICZKA,BIEDRONECZKA BADZ ĆMA KAZDA Z WAS KOGOS POZNA HA 
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
I z kimże ja będę rymowanki wymieniać
skoro Jarek forum chce zmieniać
Twój uśmiech zwycięski
jest sprawcą mojej klęski
Czasem się właśnie mówi: NIE
kiedy się bardzo czegoś chce
A Teśka:
Dała się lubić, kochać się dała
i tylko siebie dać Ci nie chciała
Dla Twojej jedynej:
Trzeba mieć wiele taktu i umiaru,
by z miłości jak z mlecza nie zdmuchnąć czaru
skoro Jarek forum chce zmieniać
Twój uśmiech zwycięski
jest sprawcą mojej klęski
Czasem się właśnie mówi: NIE
kiedy się bardzo czegoś chce
A Teśka:
Dała się lubić, kochać się dała
i tylko siebie dać Ci nie chciała
Dla Twojej jedynej:
Trzeba mieć wiele taktu i umiaru,
by z miłości jak z mlecza nie zdmuchnąć czaru
Witaj Selene.Napisze tylko tyle ze spedzilem z wami cudowne chwile. Nie smieje sie z nikogo a wrecz pozdrawiam was blogo. Co do Teśki hmm,to jest odmienna sprawa napewno nie byla to uczuc zabawa. Twarda z niej dziewczyna. Lubic sie dala,pokochac by chciala, a dac nie dala bo nie chciala. Solidna z niej dziewczyna i niech tak trzyma. Dam Ci cos do myslenia,sprawa J.... i T.... jest bez odzienia i tu zadumy nastal Two czas , a na nas juz czas 
[quote="jarek0505"]Witaj Selene.Napisze tylko tyle ze spedzilem z wami cudowne chwile. Nie smieje sie z nikogo a wrecz pozdrawiam was blogo. Co do Teśki hmm,to jest odmienna sprawa napewno nie byla to uczuc zabawa. Twarda z niej dziewczyna. Lubic sie dala,pokochac by chciala, a dac nie dala bo nie chciala. Solidna z niej dziewczyna i niech tak trzyma. Dam Ci cos do myslenia,sprawa J.... i T.... jest bez odzienia i tu zadumy nastal Twoj czas, a co do JiT to wcale nie jest tak zle. 
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Witaj Jarku
Wiem Jarku i znacznie więcej rozumiem.
Czasami, ot tak, mimochodem,
coś czegoś staje się powodem.
Wiem Jarku i znacznie więcej rozumiem.
Czasami, ot tak, mimochodem,